Wreck Diver

Wreck Diver është një lloj zhytjeje emocionuese dhe aventureske që përfshin eksplorimin e objekteve të mëdha të fundosura, të tilla si një anije ose aeroplan, nën ujë. Shumica e zhytësve i konsiderojnë zhytjet e rrënojave të papërmbajtshme sepse jo vetëm që ju arrini të eksploroni një pjesë të vogël të së kaluarës, por hap rrugë të reja dhe emocionuese të zbulimit. Përveç aftësisë për të zhytur në histori, rrënojat janë gjithashtu shkëmbinj nënujorë artificialë të mbushur me jetë. Krijesat ujore lulëzojnë në qoshet dhe vrimat e vëna në dispozicion nga anija e mbytur.
Kursi i zhytësit në rrënojat PADI është një kurs interesant që u mëson zhytësve rekreativë gjithçka në lidhje me sigurinë dhe përgjegjësinë që shkon paralelisht me zhytjen në anije. Hap një botë krejt të re zhytjeje që u lejon njerëzve jo vetëm të hulumtojnë dhe të vizitojnë pjesën e jashtme të një rrënoje, por gjithashtu të mësojnë se si të kryejnë me siguri depërtim të kufizuar në një mjedis të mbyllur.

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!