Discover Scuba Diving

Programi PADI Discover Scuba Diving (DSD) është një përvojë e shkurtër zhytjeje për të rriturit dhe fëmijët e moshës 10 vjeç e lart. Prezantoheni me bazat e zhytjes, por nuk ju certifikon si zhytës. "DSD" është zakonisht një aktivitet një ditor ose gjysmë ditor, kështu që është një opsion i shkëlqyeshëm nëse keni menduar të provoni SCUBA ndonjëherë, por nuk keni shumë kohë. Ghithashtu është perfekte për të ndërtuar besimin në ujë para se të hidheni për në një kurs të plotë.
Në një program tipik DSD, një profesionist i kualifikuar PADI ju jep një përmbledhje të shkurtër por të detajuar mbi efektet e presionit të ujit, si të komunikoni nën ujë, si funksionon pajisja juaj dhe si të shijoni zhytjen në mënyrë të sigurtë.

 

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!