Advanced Open Water Diver

Kursi i Avancuar i Ujit të Hapur është hapi tjetër në udhëtimin tuaj në scuba pas Open Water dhe një kurs ku duhet të bëni disa kërkime para se të hyni! Gjatë kursit Instruktori juaj do t'ju përcjellë në katër kurse të specializuara të specializuara SDI, TDI, ose ERDI (për shembull; Deep, Navigation, Photo, Video, Intro to Tech, Tender, etj.) Që mbulojnë të gjitha aftësitë dhe lëndët, në mënyrë që në fund do të ndiheni rehat për të kryer zhytje të një natyre të ngjashme. Pasi të keni regjistruar zhytjen tuaj të 25-të (këto mund të përfshijnë çdo zhytje stërvitore), vizitoni objektin tuaj SDI lokal me ditarin tuaj dhe verifikimin e përfundimit të katër SDI, TDI dhe Specialitetet ERDI dhe do t'ju jepet certifikimi SDI Advanced Scuba Diver.

Duke fituar certifikimin SDI Advanced Scuba Diver ju do të keni aftësi dhe rehati më të lartë në ujë dhe do të jeni gati për hapin tjetër, SDI Rescue Diver.

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!