Emergency Oxygen Provider

Bëhuni gati për më të keqen dhe shpresoni për më të mirën!

Të dish se si dhe kur të përdorësh oksigjenin e urgjencës është një aftësi e madhe që mund të kesh dhe do të thotë që je gati të ndihmosh të tjerët nëse lind nevoja. Të qenit Ofruesi i Oksigjenit të Urgjencës PADI ju lejon të merrni frymë lehtë duke ditur që mund të njihni sëmundjet e zhytjes në skuba të trajtueshme me oksigjen urgjent dhe jeni të përgatitur për të ofruar ndihmë.
Bëhuni gati për të ndihmuar një shok zhytës nëse lind nevoja duke u bërë një Ofrues i oksigjenit i urgjencës PADI. Të jesh shoku më i mirë që mund të jesh do të thotë të jesh i përgatitur - veçanërisht në një kohë nevoje.

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!