Rescue Diver

Kursi i Zhytësit të Shpëtimit SDI është krijuar për të zhvilluar njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të kryer në mënyrë efektive shpëtimet e zhytësve dhe për të ndihmuar dhe administruar ndihmën e parë të nevojshme në rast emergjence. Ju do të mësoni aftësi të tilla si si të bëni vetë -shpëtimin, të njihni dhe qetësoni zhytësit e mundshëm që janë në panik, të jepni ndihmën e parë të duhur për zhytësit që kanë përjetuar dëmtime të lidhura me zhytjen, të bëni modele efektive të kërkimit dhe të menaxhoni skenat e aksidentit.
Pavarësisht nga kursi i shpëtimit që zgjidhni të merrni, shumica e tyre do të përqëndrohen në faktin se ka shumë mënyra të ndryshme për të ndihmuar në një situatë shpëtimi, në krahasim me një kurs të saktë veprimi.

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!