Divemaster Course

Të bëhesh një zhytës në skuba është hapi i parë për t'u bërë një profesionist i zhytjes. Megjithatë ka shumë më tepër se kaq, si dhe një bollëk aftësish shpërblyese që duhen fituar duke marrë përsipër sfidën. Ndërsa trajnoheni si drejtues zhytjeje, ju do të zhvilloni tiparet që kërkohen për të qenë përgjegjës për mbajtjen e të tjerëve të sigurt nën ujë, si dhe për të lehtësuar mësimin e të tjerëve dhe për t'u bërë një model për zhytësit e rinj. Pasi të certifikoheni, do të jeni në gjendje të ndihmoni zhytësit e rinj në kurse së bashku me një instruktor dhe të udhëzoni me siguri dhe me përgjegjësi zhytësit e certifikuar në aventurat e tyre nënujore.
Kursi SDI Divemaster është certifikimi i parë i nivelit profesional. Gjatë kursit do të mësoni se si të punoni me zhytës, të udhëheqni zhytës të certifikuar dhe të veproni si një udhëzues zhytjeje që tregon vende të ndryshme zhytjeje nënujore dhe jetën detare. Ju do të rrisni njohuritë tuaja për fizikën dhe fiziologjinë, si dhe do të rrisni aftësitë tuaja në scuba.

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!