Open Water Scuba Diver

Zhytësi i Ujërave të Hapur (OWD) është një certifikim i zhytësit autonom të nivelit fillestar për zhytjet rekreative. Përbëhet nga një kombinim i zhvillimit të njohurive (teori), zhytjeve me ujë të kufizuar (trajnim praktik) dhe zhytjeve në ujë të hapur (përvojë) të përshtatshme për t'i lejuar zhytësit të zhyten në skuba me qark të hapur, në ujë të hapur në një thellësi të kufizuar dhe në kushte të ngjashme me ato në të cilat zhytësi është trajnuar ose më vonë ka fituar përvojën e duhur, në një nivel të pranueshëm sigurie.
Shijoni bukurinë dhe kënaqësinë e të qenit nën ujë ndërsa ndiheni rehat me pajisjet, konsideratat e ajrit dhe kohën e një zhytjeje.

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!