Enriched Air Diver

Në kursin PADI Enriched Air Diver, do të mësoni gjithçka që duhet të dini për të planifikuar një zhytje me këtë lloj përzierjeje: ekspozimi ndaj oksigjenit, llojet e përzierjeve dhe si t'i identifikoni ato sipas etiketimit, sigurisë, pajisjeve, përdorimit të analizuesit të ajrit, etj. Përveç kësaj, ju do të dini se si të përdorni tavolinat dhe kompjuterin zhytës në kushtet e përcaktuara nga ajri i pasuruar. Pas marrjes së kursit, do të dini se si të llogaritni presionet e pjesshme të oksigjenit në çdo thellësi, duke marrë parasysh llojin e përzierjes që keni zgjedhur në mënyrë që të shmangni toksicitetin e oksigjenit.
Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!