Dry Suit Diver

Bëhuni një zhytës me kostum të thatë dhe mund të zhyteni rehat gjatë gjithë vitit, kudo në botë. Është mënyra më e mirë për të zgjatur sezonin tuaj të zhytjes, për të mbajtur ngrohtë dhe për të eksploruar vendet e zhytjes me ujë të ftohtë me lehtësi.
Zhytja me kostum të thatë hap një botë mundësish, duke përfshirë zhytjen në destinacionet e largëta të Arktikut dhe eksplorimin e vendeve të zhytjeve me ujë të ftohtë që mbushin plot jetë. Zhytja me kostum të thatë gjithashtu ju mban ngrohtë në ditët me shumë zhytje kur nuk doni të kaloni kohën tuaj duke hyrë dhe dalur nga një rrobë e ftohtë.

Programi special i SSI Dry Suit Diving ju mëson të gjitha njohuritë dhe teknikat që ju nevojiten për të zhytur në mënyrë të sigurt dhe të qetë me një kostum të thatë.

Ju do të mësoni se si të përdorni pajisje të specializuara, si kostume të thata dhe BC, përfitimet e kostumeve të thata dhe si të merreni me urgjencat e kostumeve të thata - të cilat janë unike për këtë lloj zhytjeje. Pas përfundimit, ju do të fitoni certifikimin e specialitetit SSI Dry Suit Diving.

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!