Deep Diver

Nëse jeni një zhytës që ëndërroni të shkoni atje ku pak kanë shkuar më parë, regjistrohuni në kursin PADI Deep Diver dhe filloni t'i bëni ato ëndrra realitet. Kursi PADI Deep Diver do t'ju kualifikojë për të planifikuar dhe bërë zhytje nën 100m. Zgjasni kufijtë tuaj duke prenotuar një klasë të Deep Diver sot. Ka diçka emocionuese dhe misterioze në eksplorimin e vendeve më të thella të zhytjes gjatë zhytjes. Ndonjëherë është një rrënojë që ju tërheq nën 60 metra. Ndonjëherë është jeta detare si një tifoz gjigant ose sfungjer. Ndonjëherë është një shpellë që përfundon në një mur të thellë. Çfarëdo që ju tërheq në thellësi deri në 130 metra, duhet të përgatiteni me klasën e specialitetit PADI Deep Diver Specialty.
Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!