Reactivate Scuba Refresher Program

A nuk keni bërë zhytje kohët e fundit dhe doni një freskim të shpejtë të scuba? Programi PADI ReActivate is është mënyra e përsosur për të përditësuar njohuritë tuaja të zhytjes dhe për të rishikuar aftësitë themelore të scuba. Pavarësisht nëse keni nevojë vetëm për disa kujtesa ose dëshironi një rishikim më gjithëpërfshirës, ​​ky program siguron një rifreskim tërheqës, përshkrues të parimeve dhe procedurave të scuba.

Programi ka dy komponentë: 1) një përmbledhje njohurish që përfshin bashkëveprimin me ReActivate eLearning dhe 2) një rifreskim të aftësive të zhytjes që ju plotësoni me Aventurat Ujore. Pasi të ketë përfunduar me sukses të dy komponentët, Zhytësi PADI merr një kartë certifikimi zëvendësuese që tregon një datë "ReActivated Thru".

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!