Nisni Aventurën Tuaj me Ne!

Ne jemi Qendër për Zhvillimin e Karrierës se Zhytjes në Ujë, PADI 5*!

Trajnim dhe Konsulencë Profesionale

Ekzekutimi i punës në ujë kërkon trajnim të vazhdueshëm të ekipeve dhe disponueshmërinë e pajisjeve dhe metodologjive që sigurojnë ekzekutimin më të mirë teknik dhe siguri gjatë operacioneve.

Ekipi jonë punon me njohuritë, profesionalizmin dhe cilësinë e kërkuar nga standardet ndërkombëtare të sektorit në ekzekutim.

Dergoni Kërkesën Tuaj

Open chat
1
WhatsApp!
Përshëndetje, Jemi Online!